Profilio informacija

Profilio informacija

Standartinė Ignas » Sausis 24th, 2010, 15:32

Gal aš ir neradau tokio nustatymo, bet būtų neblogai, jei pašnekovų informacija būtų rodoma kairėje pusėje, o ne dešinėje. Kažkaip labiau pripratęs prie tokio varianto. Aišku, galima pasiprast ir prie šitokio. :)
Ignas

Re: Profilio informacija

Standartinė lukassal1 » Sausis 24th, 2010, 15:36

Pritarčiau kat butu kaip ir patogiau nes jau kaip,ir priprasta yra kat kairėja būna rodoma informacija.
lukassal1

Standartinė Ainis » Sausis 24th, 2010, 16:33

Nepritarciau.
Ainis

Standartinė amas » Sausis 25th, 2010, 17:12

pritarčiau, kad būtu galima rinktis :)
amas

Standartinė Admin » Sausis 25th, 2010, 19:06

Na čia ta "profilio informacija" kiekvienam pagal skonį ir įpratimą.. iš pradžių buvau ir aš prieš ją, tai buvau atkėlęs į kairę pusę... tik va radau pliusų ir sugražinau į dešinę: a) Skaitant temas nereik skaityt info apie narius ir jų avatarų žėt prieš kiekvieną "post'ą".. b) Visi postai prasideda normaliu tekstu o jei jau sudomina "post'o" autorius tai užtenka pasukti galvą į dešinę ir info apie autorių puikiai matomas... c) esant "profilio informacijai" dešinėje pusėje "post'ų" tekstas neprasideda nuo vidurio puslapio... na ir dar gal ką galima būtų pridėt :D

Deje "profilio informacijos" kairėje ar dešinėje ji bus pusėje iš administratoriaus panelės tuo labiau iš vartotojo panelės negalima valdyti, bet esant reikalui pakoreguosim "Theme'o" kodą, na o kolkas teks pakentėti taip ;)
Admin
Site Admin

Standartinė Ignas » Sausis 29th, 2010, 10:48

Šiaip jei gerai pamenu, tai pakanka įdiegti ir kitokią temą. Bent jau vienam forume taip padarė. ;)

O šiaip ar taip, tiesa pasakius, jau baigiu apsiprast. :oops: Primena tuos arabiškus forumus, kur viskas iš dešinės į kairę. :D
Ignas

Standartinė Ainis » Sausis 29th, 2010, 12:47

Esam priprate su profilio informacija kaireje, bet mano manymu desneje patogiau.
Ainis

Grįžti į Atsiliepimai, klausimai, problemos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

cnc.lt - Viskas apie programinio valdymo stakles!