dapka rašė:cnc rašė:tai a jus che visi nusishnekat del kokybes, ar kaip ten yra?
tie jusu nurodyti pardavejai neturi nei vieno minuso, tai parasykit atsiliepima atitinkama ir pinigus atsiimkit, jei apipiso,
nesuprantu ko che bedavojat...
Tu bent rankose laikei tas kinietiskas dalis (nekalbu apie profesionales) kurios pardavinejamos tospacios tiek eBay tiek daugeli kitokiu internetiniu svetainiu tik kainos skiriasi ?!
Siap ne tavo reikalas svetimus pinigus skaiciuoti ir tuo labiau jei nemoki...
Tam kad atgauti pinigus turi nusiusti preke atgal ir pagal saligas tu is savo kisenes apmoki siuntima kuris nekompensuojamas ir jei neklistu taipogei nekompensuojamas siuntimo kaina kuria tu jau sumokejai gaudamas prekes (del to ne esu tikras, nesitikslinau). Anaiptosl jei as atgaunu pinigus uz preke ir jos siuntima ,bet turiu susimoketi uz siuntima prekes i kinija atgal (virs 34Kg) ir susimoketi mokescisu uz gauta preke,taip galima galbut issiuntus preke atgal susigrazinti mokescius jei turi laiko ir kantrybes... Dabar papasakoks kiek kainuoja is europos i kinija issiusti 34Kg PROTINGUOLI ? Ziurim toliau "susigrazines pinigus" lieki minuse smagiam ir dar laiko sugaisi kuri galima jei nori irgi ivertinti pinigais.
O kokios perspektivos toliau ? Su turimais nuostoliais tau nebebus pigiau jiekotis net ir alternativiu sprendimu.
As nesigailiu isigijes tas dalis taciau precizinemis ju nepavadinciau. Beto man labai paranku gauti komplekta reikaimu daliu iskarto.
laikiau, ir net atitiko gamintojo nurodyta tiksluma, matomai nesidomejot priesh perkant...
suprantu , tam che ir rashineji, kad svetimi suzhinotu, kur pinigius prapisai ? nerasinek, jei nori, kad neskaichiuotu
rasykit atsiliepimus neigiamus,
ar specialiai rasot teigiamus, tipo mane apipiso, tai gal dar ka apipis ir pazhvengsiu
kaip kitajeca pamokyt yra metodas, bet geriau kad nezhinot, nes po to kitajecai nei vieno shriubo litwinam nebeparduos