arti rašė:Kiek teko skaityti ru-neto platybėse, tai niekur nerašo, kad gerai veikia išgydytas Mach3. Taigi vėl iškyla klausimas, ar galima su viena licenzija įrašyti Mach3 į du PC, vieną į staklių PC, kitą į darbinį?
O kuom ji turėtų veikt kitaip? Tarp kitko, pas mane abiejuose kompuose ir yra ji. Tik kad kompas, kuriuo valdau stakles yra visiškai plikas, optimizuotas pagal tokį gidą, kurį radau intere, kad praeitų mach3 testą normaliai. O šitam, kur visos modeliavimo programos, tai jis tik šiaip įrašytas, kad galėčiau žvilgtelėt į G kodą iš karto, o ne lakstyt prie ano kompo.
Nors jei dabar jau užsiminei apie "gerą veikimą" išgydžius, tai iš tikro aš turiu prie ko prikibt. Nežinau kaip yra su....echm...
legaliai licencijuota programa, tai negaliu palyginti, bet aš pastebėjau, kad pas mane viena funkcija veikia kvailai arba aš nesuprantu jos veikimo principo: Jog follow mygtukas pradiniam mach3 lange. Mano supratimu, jis turėtų "priklijuoti" kamerą prie įrankio pozicijos ir visada ją sekti programos lange. Bet man neseka, o jei įrankis išvažiuoja už ekrano ribų, tai jį paspaudus tiesiog peršoka vaizdas ten, kur randasi įrankis ir viskas.
Kitas dalykas, tai kažkodėl ant kompo, kuris skirtas valdyti stakles, galiu įkrauti kodą ir tam pačiam lange, paspaudęs mygtuką edit, galiu jį redaguoti per notepad ir išsaugojus automatiškai atnaujinamas mach3 programoje. O vat anam kompe, kur visos programos, paspaudus edit jis paprasčiausiai prameta visą kodą nuo pradžių iki galo ir fsio (panašiai taip, kai pirmąkart įkrauni kodą).
Taip pat esu skaitęs, kad mach3 kažkodėl nelabai mėgsta sklandžiai dirbti laptop'uose.