cnc apdirbimo paslaugos

cnc apdirbimo paslaugos

Standartinė amas » Sausis 8th, 2010, 22:52

Pagrinde dirbam su metalais, darom viską ko tik jums gali prireikt, net nebūtini brėžiniai, užtenka pateik detalės eskizą, ar aprašyt detalę, mes padarysim brėžinius, sumodeliuosim 3D vaizdą, suderinsim su jumis smulkmenas ir padarysim detalę

mūsų atliktus darbus galit apžiūrėt
http://u.martynas.googlepages.com/cncfr ... aviravimas

nesenai pradėtas darbas (eDriving formato .exe failas, instaliuoti nereikės)
užsakovas pateikė nuotrauką, ir aprašymą. Padarytas 3D maketas, parengti brėžiniai gamybai, per keletą savaičių detalės bus gatavos...
amas

Re: cnc apdirbimo paslaugos

Standartinė amas » Vasaris 13th, 2010, 19:07

mes atlikom:
3D modeliavimą
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
čia .exe failiukas kuriame galima apžiūrėt gaminį išvisų pusių 3D (nieko instaliuot nereikia)
šiokį tokį atsparumo testą
Paveikslėlis
Brėžiniai gamybai
PaveikslėlisPaveikslėlis
ir pats gaminys
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
amas

Standartinė golfietis » Vasaris 14th, 2010, 12:39

Bandymą stiprumo tai padarėt, bet kad pagal užsiduotas apkrovas tai gaunasi, kad detalė plastiškai deformuojasi...

Bet aišku, jei tas mėlynas paveiksliukas tik užsakovui parodyt kaip galima Hi tech viską padaryti, tai tada liuks... Kaip sakoma tikslas pateisina priemones :geek:
golfietis

Standartinė Ignas » Vasaris 14th, 2010, 16:41

Ten man atrodo nuo bet kokios apkrovos jis deformuoja. Jei neklystu, ten tik vaizdžiai parodyta, kaip jis deformuosis. :) Mėginau ir aš kreipiančiųjų deformaciją pažiūrėt prie tam tikros apkrovos centre, tai pagal rezultatus jos išlinksta vos šimtąsias dalis mm, o modelis vos ne "U" formos buvo. :D
Ignas

Standartinė golfietis » Vasaris 14th, 2010, 18:56

"Чюкчя не дурак, чюкчя розетку купил"

Čia toks anekdotas buvo...

Tai ir taip aišku, kad deformaciją programa rodo padidintą N kartų. Kuo deformacija mažesnė, tuo didinimo mastelis didesnis...

Reikia į skaičius žiūrėti.. Yield strenght reiškia Takumo ribą. Tai yra riba, kada medžiagos plastinės deformacijos baigiasi, ir prasideda plastinės.

Dabar atidžiau pažiūrėjau, tai gal ir neviršija tos takumo ribos, bet pagal skaičius gaunasi, kad detalė "dirba" ant ribos :)
golfietis

Standartinė amas » Vasaris 15th, 2010, 00:04

tai taip, ten apkrova tokia, kuri jau deformuoja negrįžtamai, nebe pamenu kokią ten buvau nurodęs, tai pat deformacijos vaizdas padidintas 1852 kartus
o tikslas buvo pažiūrėt kaip deformuojasi na ir aišku, kad būtu ką parodyt 8-)

užsakovas šitai detalei labiausia bijo terminio plėtimosi, kas man atrodo visiška nesąmonė, gal yra koks priedas ir tai pamodeliuot, tam tikrose temperatūros ribose koks matmenų skirtumas, aš taip išlempos primečiau, kad turėtu išsitekt šimtųjų milimetro dalių ribose

ir dar gal žinot kaip solideworkse pasidaryt, kad būtu didesnis medžiagų pasirinkimas, bent populiaresnės plieno markės, nors gali būt, kad man ten nežinomos markiruotės, dėl to nerandu to ko noriu
amas

Standartinė vitalikus » Sausis 23rd, 2011, 22:20

Stai cia vyrai rimtai dirba:
http://www.cncworld.eu
vitalikus

Grįžti į Paslaugos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

cnc.lt - Viskas apie programinio valdymo stakles!