CNC tekinimo staklės

CNC tekinimo staklės

Standartinė cncstep » Kovas 26th, 2010, 17:41

Laba diena visiems forumo dalyviams ir lankytojams. Džiaugiuosi, kad atsirado šis forumas ir norėčiau įdėti savo indėlį kaip naujas forumo dalyvis.
Tai yra pirmas įrašas ir net negalvokit,kad noriu ką nors reklamuoti, bet yra toks dalykas kaip tekinimo priedas prie CNC staklių. Jo konstrukcija iš esmės nėra sudėtinga ir manau, kad kažką panašaus į tai galima pasigaminti patiems.
Paveikslėlis
cncstep

Re: CNC tekinimo staklės

Standartinė arti » Kovas 26th, 2010, 20:13

Aš vienareikšmiškai suprantu, kad tai reklama, bet tiek to ne man sprest. Galim padiskutuot apie šį priedėlį.
Ar galėtumėt atsakyt per kiek laiko istekino šia detalę, nes aš manau, kad per ta laiką aš rankiniu būdu ištekinčiau 3-4rias.?
Frezuojant niekados nepadarysi tai ka galima padaryti tekinant medį.
Šis metodas tinka kai reikia pagamint nesimetrinės formos detales, bet manau, kad jus patingėjot tam kurt programą ir tai parodyt.
arti

Standartinė miegapele » Kovas 27th, 2010, 19:19

kazkas pamirso pakartojamuma, gamyba mazom partijom, prototipavima ir kitus cnc teikiamus privalumus. nepagrista kritika siulyciau pasilaikyti sau.
miegapele

Standartinė arti » Kovas 27th, 2010, 22:05

miegapele rašė:kazkas pamirso pakartojamuma, gamyba mazom partijom, prototipavima ir kitus cnc teikiamus privalumus.

Niekados aš nepamirštu cnc privalumų, bet pateiktas pavizdys tai tik 2D+ ir tai neparodo 4-tos, šiuo atveju 3-čios ašies privalumus.
arti

Standartinė Ignas » Kovas 28th, 2010, 09:14

arti rašė:Aš vienareikšmiškai suprantu, kad tai reklama, bet tiek to ne man sprest. Galim padiskutuot apie šį priedėlį.
Ar galėtumėt atsakyt per kiek laiko istekino šia detalę, nes aš manau, kad per ta laiką aš rankiniu būdu ištekinčiau 3-4rias.?
Frezuojant niekados nepadarysi tai ka galima padaryti tekinant medį.
Šis metodas tinka kai reikia pagamint nesimetrinės formos detales, bet manau, kad jus patingėjot tam kurt programą ir tai parodyt.

Na bet yra įvairių variantų. Būna, kad ir toji ašis yra sukama dideliu greičiu, o freza pjauna, tai manau tada greitai tekinasi. Aišku jei tiek freza juda, tiek ta ašis sukasi lėtai, tai jau lėčiau viskas vyksta. Čia gal toks paprastas pvz, bet kaip ir minėjai, nesimetrinėm detalėm tikrai geras dalykas. :)

Ateityje labai norėčiau tokį primintuot prie savųjų staklių. Galima tikrai labai paprastų, bet gražių dalykų pridaryt. :mrgreen: Norėčiau mandro medinio tušinuko. :oops:
Ignas

Standartinė arti » Kovas 28th, 2010, 09:56

Taip tai tikrai geras priedėlis. Nuotraukoje parodytos detalės tekinimą galima pažiurėti čia.
http://www.youtube.com/watch?v=aMKScg_k_Q8
arti

Standartinė cncstep » Balandis 4th, 2010, 16:39

O gal kas yra matęs kitokių paprastų sprendimų tekinimui? Kažkuria prasme sutinku su vienu iš komentatorių, kad greičio atžvilgiu paprasčiausios tekinimo staklės gal ir geriau, bet tai jau atskiros specialiai tekinimui skirtos staklės.
cncstep

Standartinė arti » Balandis 4th, 2010, 20:35

Pasikartosiu, kad tai geras priedėlis, bet tai ne 4-oji ašis, o tik sukamoji, be kontrolės.
arti

Standartinė Tomas » Kovas 23rd, 2011, 16:04

Sveiki, noreciau isgirsti jusu nuomone kiek panasiai galetu kainuoti dalys (Varikliai, kreipianciosios, hidraulika, elektronika ir t.t.) norint pasigaminti kazka panasaus i tai? : http://www.centaurospa.it/scheda.php?id=117
Dekui uz atsakymus.
Tomas

Standartinė golfietis » Kovas 23rd, 2011, 18:43

errore recupero dati

Bloga nuoroda...
golfietis

Kitas

Grįžti į Tekinimo staklės

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

cnc.lt - Viskas apie programinio valdymo stakles!